본문바로가기 글자 크게 글자 원래대로 글자 작게
  • 홈으로
  • #

우리학교일정 일정 더보기
이전달 일정    2021.01    다음달 일정
일정

Vision National Middle School

Vision Middle School is a public school located in Pyeongtaek, Gyeonggido. Republic of Korea. It opened on March 1st, 2005 and had its first graduation on February 13, 2008. The school motto is ‘We start a small step for the great vision' and the school flower is the Rose which symbolizes love, passion and rationality of life.

School Vision

In Vision Middle School students are challenged to live a life of joy, fulfillment and service to family, community and nation. The following specific areas are targeted in program to encourage students to become leaders: academic excellence, moral/ethical awareness, athletics and relationships. We believe a well-rounded educational experience gives students the necessary foundation to lead great lives.

School Programs

The first semester in Vision Middle School usually begins at March 2nd and ends at the middle of July. The second semester starts the end of August and finishes at the early of January. The students have about 4 week summer break, 6 week winter break and about 2 week spring break. Students are studying Korean, Ethics, Science, Math, Craft & Home management, Physical Education, Music, Art, and English in each year. Special Education Program is offered to disabled students. Classes are 45 minutes long and meet for 34 weeks (year-long). The students take the final-term test each semester. There are many kinds of volunteer activities during the school days. Students are given many opportunities to grow in extra curricular activities. The student takes part in Class Day trips, School Festival, Open House, School Olympic Games, etc.

Website

The http://vision.ms.kr website is maintained by the student body and is regularly updated by certain staff members. The http://vision.ms.kr was created as a student/parent informational site by providing school news and a school calendar. The site was also designed to help students share a part of their Vision Middle School life by submitting pictures. The site also contains Library web and Teacher’s web.

•  현재접속자 : 1명
  •  오늘접속자 : 1,467명